Tarpgaard A/S er blevet forhandler af Rationel

Yderdøre og terrassedøre til dit hjem

Gør facaden på dit hjem indbydende ved at flankere indgangen med en flot og funktionel facadedør eller inviter haven helt ind i huset med en flot terrasse- eller vinduesdør.

Hos Tarpgaard A/S finder du forskellige typer af yderdøre og havedøre, i moderne eller klassisk stil, som kan imødekomme dine specifikke ønsker til design og mål. Udvendige døre fra Rationel er enten fremstillet i træ eller en kombination af træ og aluminium. Kendetegnet for dem alle er den høje kvalitet, som passer sublimt til det danske klima.

Se vores forskellige typer af yderdør, og bliv guidet til at vælge døre, som du vil elske at slå op.

 

Nye vinduer efter dine mål

Vinduer er facadens lyskilde, som inviterer lyset indenfor, og skaber livskvalitet i hverdagen. Hos Tarpgaard A/S kan du bestille nye vinduer efter mål, og du kan vælge alle former og mange attraktive farver. Alt kan stort set lade sig gøre, da vi laver vinduerne efter dine ønsker til mål, design og funktionalitet. Solid kvalitet kendetegner Rationel vinduer, som er lavet af det absolut bedste nordiske kernetræ. Vinduerne fås både i træ og træ/alu. Mulighederne er mange, uanset om du skal bruge vinduer til klassisk eller moderne byggestil.

Opmåling af vinduer og døre

Når du skal måle op til nye vinduer, er det vigtigt at kende forskellen på hulmål og udvendig karmmål. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, så kommer vi ud og måler op og rådgiver gratis.

Garanti på træ/alu produkter

Rationel AURAPLUS og Rationel FORMAPLUS

Rationel yder 10 års garanti på træ/alu produkter. Garantien gælder for produkter leveret i Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Garantien gælder fra produktionstidspunktet og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ruder er omfattet af 10 års garanti mod punktering og 1 år mod visuelle fejl mellem glassene.