Spejl og spejlvæg

Mangler du et spejl til badeværelset? Eller måske en spejlvæg til idrætshallen eller motionscentret? Så er du kommet til det helt rette sted. Tarpgaard er beliggende i Fredericia, hvorfra vi producerer og leverer spejle og spejlvægge til både private og til erhverv. Vi kan hjælpe dig, uanset om du søger spejlvægge i København, spejle i Odense eller specialfremstillede spejle i Århus eller omegn.
Vores team af dygtige fagfolk står altid klar til at hjælpe dig. Alle vores løsninger skræddersyes til dine behov, så du får det spejl eller den spejlvæg, du har drømt om. Hos Tarpgaard er vi medlem af Glarmesterlauget. Vi har Byg Garanti – det betyder, at vores håndværk altid er i orden.

Alt i spejle og spejlvægge

Hos Tarpgaard er vi leveringsdygtige i alt inden for spejle og spejlvægge, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig. Måske har du nogle helt særlige ønsker? Dette kan både være facon, tykkelse på glas, størrelse eller andet. Alt, hvad vi producerer, tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov. Vi har spejle på mål, hvorfor du er sikker på, at få et spejl, der passer til netop dit hjem.
Mangler du en ny spejlvæg, men ved du ikke helt, hvilken løsning der er den rette for dig? Så står vores team klar til at give dig professionel rådgivning og sparring, så vi sammen kan finde frem til det rigtige resultat, uanset om du søger en spejlvæg til butikken, til fitness centeret, eller dansestudiet.

Vi kan blandt andet lave følgende typer spejl:

  • Af 4mm og 6mm glas
  • Til vådrum
  • Med gråtonet glas
  • Med bronzefarvet glas
  • Med dobbeltsidet glas
  • Med facetkanter
  • I diamantglas
  • Med polerede kanter.

Vi har mange års erfaring inden for området, hvorfor vi også kan hjælpe med alt lige fra helt traditionelle badeværelsesspejle til mere komplicerede spejlløsninger, såsom spejlvægge eller spejle på mål. Tøv endelig ikke med at kontakte os til en snak om dit behov.

Skræddersyet spejl og spejlvæg

Vi vægter kvalitet og den gode service højt, og derfor kan du altid være sikker på et godt resultat, når du lader Tarpgaard stå for at producere og levere dit nye spejl. Vi monterer også gerne, så du er sikker på, at det bliver gjort rigtigt.
Hos Tarpgaard er vi løsningsorienteret. Kom med dit ønske, og så skal vi nok løse din opgave. Hvad end spejlene skal skæres efter en bestemt facon, poleres, have facetslebne kanter, synlige eller usynlige ophængsløsninger eller noget helt femte, så sørger vi for at tilpasse alt til dine behov. Vores priser er konkurrencedygtige og vores leveringstid kort. Vi rykker hurtigt ud, så du kan have dit nye spejl dagen efter, du har bestilt.
Kontakt os på 75 94 11 33 eller på info@tarpgaard.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller med henblik på et uforpligtende tilbud.

 

Ud over spejle og spejlvægge, er vi hos Tarpgaard også leveringsdygtige i alle andre typer glasløsninger til både private og erhverv. Mangler I en smuk afskærmning til mødelokalet på kontoret, kan det være at vores glasvægge er den rette løsning for jer. Eller er det brusekabinen der skal skiftes ud, kan vi også hjælpe med dette. Alle vores glasløsninger kan skræddersys, så de matcher jeres behov.