Bruseafskærmning

Er du på udkig efter en bruseafskærmning til dit brusebad? Eller mangler du en brusedør eller en brusevæg til brusenichen på badeværelset? Så kan Tarpgaard hjælpe dig. Vi er eksperter inden for afskærmninger i glas, og med vores mange års erfaring på området kan vi helt sikkert også hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi er medlem af Glarmesterlauget og har desuden også Byg Garanti. Du kan derfor altid være sikker på, at håndværket er i orden, når du lader Tarpgaard stå for dit glasarbejde.
Tarpgaard er beliggende i Fredericia og Odense, hvorfra vi løser et utal af opgaver inden for glas og sørger for både levering og montering af bruseløsninger til private, køkken- og VVS-firmaer og tømrermestre. Hvad end der er tale om bruseafskærmninger med messingkanter, sorte kanter eller noget helt tredje, så skræddersyr vi alle vores løsninger til at matche den enkelte kundes ønsker og behov. På den måde er du sikker på at få det resultat, du drømmer om.

Fordele ved brusedør og brusevæg i glas

En brusedør og brusevæg i glas er ikke kun en praktisk tilføjelse til badeværelset, men også en funktionel løsning. En brusevæg eller en brusedør i klart glas vil med det samme få dit badeværelse til at virke større og mere indbydende og samtidig bidrage til en elegant indretning. En bruseafskærmning i glas kan bruges til både den klassiske og moderne indretningsstil.
Ved at anvende glasafskærmning, hvad end dette er i form af en brusedør eller en brusevæg, får du en afskærmning, der er nem at holde ren. Glas har en vedligeholdelsesvenlig og glat overflade, der medvirker til en nemmere rengøring, idet glasoverfladen er smuds- og kalkafvisende. Særligt hvis du også vælger nanobehandlet glas.

 

Skræddersyet bruseafskærmning, brusedør og brusevæg

Som udgangspunkt anbefaler vi 8mm hærdet glas til de mest gængse størrelser brusevægge, brusedøre og andre former for bruseafskærmning. Dette er for at sikre afskærmningens holdbarhed og kvalitet. Med ganske få typer tilbehør eller glastype kan der skabes mange varianter af brusevægge og brusedøre. Derfor lagerfører vi også de mest brugte systemer, der kan kombineres med dine ønsker. Og matcher vores nuværende sortiment ikke dit behov, finder vi sammen frem til noget, der gør.
Når du lader Tarpgaard stå for din nye bruseløsning, er du garanteret en solid løsning. Vi vægter dine ønsker til mål, montering og udformning af brusevæg eller brusedør højt, så vi kan levere dit drømmeresultat. Derfor går vi også løsningsorienteret til enhver opgave. Fortæl os, hvad du søger, og så sørger vi for den rette brusevæg eller brusedør.
Lad vores store erfaring på området hjælpe dig med at skræddersy dit drømmebadeværelse. Kontakt os75 94 11 33 eller på info@tarpgaard.dk for at mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din nye brusedør eller brusevæg.

Vi kan hjælpe med alt glas til badeværelset – leder I efter et specialbygget spejl, hjælper vi også med dette.