Glasværn, læhegn og vindafskærmning

Tarpgaard tilbyder unikke løsninger med glasværn og læ-afskærmninger i glas til udendørs brug.

Glasværn er en elegant og funktionel løsning, der er ideel som sikkerhedsværn og vindafskærmning omkring terrasser, trapper, altaner, mv.
Vi sammensætter unikke løsninger, hvor du selv kan være med til at designe dit udendørs glasværn efter specifikke mål og design.

Uanset om du er privatkunde eller erhverv, medbringer vi vores store erfaring med alle former for glasværn og hærdet glas til terrasser, altaner og andre udendørsarealer, når vi påtager os opgaven med jeres nye glasafskærmning, glas rækværk, læhegn, balkon afskærmning eller en helt femte type glasværn. Med os som leverandør på din nye glasafskærmning, er du garanteret et smukt, professionelt og skræddersyet resultat, som matcher jeres behov og ønsker til et udendørs glasværn.

Vi leverer dit nye udendørs glas rækværk lige til døren, og skulle du få brug for det, står vi naturligvis også for monteringen.

Vi er i direkte kontakt med de førende producenter i Europa inden for glas, klembeslag, stål og værnskinner, således vi kan sikre de billigste priser på markedet.

Typer på glasværn

Når vi laver glasværn til til jeres bolig eller kontor, tilbyder vi forskellige mulighed i forhold til udformning og glastype. Herunder blandt andet:

  • Boltet glasværn
  • Glasværn med punktbeslag
  • Fritstående glasværn i bundskinne
  • Glasværn med klembeslag
  • Glasværn med balustre

 

Vil I gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres nye udendørs glasværn, så kontakt os allerede i dag, og få et tilbud.

 

Se et udvalg af opgaver vi har udført