Brusekabine

Er du i gang med at istandsætte badeværelset, og skal du bruge en ny brusekabine? Så kan du trygt lade Tarpgaard producere og levere din nye brusekabine. Med vores mange års erfaring inden for glarmesterfaget kan vi helt sikkert også hjælpe dig med den rette løsning. Vi leverer og monterer bruseløsninger for både private, tømrermestre, køkken- og VVS-firmaer.
Vi fremstiller individuelt designede bruseløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov. Hvad end der er tale om en komplet brusekabine, bruseniche eller bruseafskærmning på specialmål, eller du ønsker din bruseløsning med sorte kanter eller messingkanter, så kan vi løfte opgaven. Hos Tarpgaard er vi medlem af Glarmesterlauget, og vi har også Byg Garanti. Det betyder, at du altid er sikker på et godt håndværk og det bedste slutresultat, når du lader os løfte din opgave.

 

 

Bruseniche i glas af høj kvalitet

Ved at vælge Tarpgaard er du garanteret en bruseniche af højeste kvalitet. Alle vores brusekabiner fremstilles af hærdet eller nanobehandlet glas med en smuds- og kalkafvisende glat overflade, der gør rengøringen meget nemmere og samtidig bevarer den smukke finish. Med en brusekabine i glas vil dit badeværelse ikke kun syne større og mere indbydende. Glasset bidrager også til et mere eksklusivt helhedsindtryk, når du træder ud på badeværelset.

Specialfremstillede brusekabiner

Uanset hvilken type brusekabine du søger, så er vi leveringsdygtige. Vi går løsningsorienteret til enhver opgave og sætter en ære i at kunne levere drømmeresultatet og en service ud over det sædvanlige. Derfor bliver alle opgaver også skræddersyet til den enkelte kundes behov. Vi kan fremstille og levere brusekabiner og brusenicher i flere forskellige typer af glas, størrelse, former for hængsler og udseende på kabine, så du får netop den brusekabine, du søger. Som udgangspunkt anbefaler vi dog 8mm hærdet glas for at sikre den højeste kvalitet og den bedste holdbarhed.

Alt-i-en brusekabiner

Hos Tarpgaard får du en alt-i-en-løsning, når du lader os hjælpe med en ny bruseniche til dit badeværelse. Vi sørger nemlig for både brusevæg og brusedør til din brusekabine på en og samme tid, så du derved får et ensartet resultat i samme høje kvalitet. Vores løsninger udføres på individuelle mål, og uanset montagested er vi konkurrencedygtige på både pris og leveringstid.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny brusekabine? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os75 94 11 33 eller på info@tarpgaard.dk. Vi står klar til at realisere dine badeværelsesdrømme, uanset hvilken glasløsning du har brug for til badeværelset. Uanset om du har brug for brusekabiner i København, Odense eller Århus har vi fagfolk, der står klar til at rådgive dig i dit næste badeværelsesprojekt.

Læs også mere om vores speciallavede spejle her.