Tarpgaard A/S – Standardforbehold for glasløsninger

 

Generelt

Tarpgaards standard salgs- og leveringsbetingelser, som kan findes på vores hjemmeside, er gældende for ovenstående overslag. Overslaget gælder 30 dage. Herefter kan udviklingen i glas- og aluminiumspriser medføre prisstigning. Billeder af det monterede kan blive brugt i Tarpgaards markedsføring.

Reklamation

Ridser eller generelle fejl i glas, er kun reklamations berettiget, hvis det kan ses fra en afsted af 3 meter i almindeligt dagslys.

Underlag, glasopdeling og eksisterende glasløsninger

Underlag:
Der skal forefindes skruefast, vandret og stabilt underlag. Hvis underlaget giver efter, gør glasløsningen også. Hvis underlaget ikke er acceptabelt ved opmålingen eller bestigelsen, er vi berettiget til at trække os fra opgaven. Det er ikke Tarpgaards opgave at udføre underlaget, medmindre andet er aftalt.

Glas- og glasopdeling:
Opdeling og detaljer er ud fra Tarpgaards forudsætninger. En glastegning vil blive fremsendt til godkendelse inden glasbestillingen finder sted.Ved alt hærdet og hærdet lamineret glas, vil der være et synligt hærdemærke på fronten eller et lille kantstempel på kanten af glasset, medmindre andet er aftalt.

Eksisterende/genbrug af glasløsninger:
Vi arbejder kun med det tilbudte og fravælger os, at arbejde med eksisterende glasløsninger og materialer, medmindre det er noget vi har leveret eller monteret i sin tid. For merpris kan vi tage os af nedrivning og bortskaffelse af eksisterende glasløsninger.

Diverse ydelser

Ved AB fabrik eller levering:
Når man fravælger montering, så forventes det, at man selv kan klare opgaven.
Diverse skinner bliver leveret i overmål og skal tilpasses ude på stedet, hvor glasset skal kiles og evt. fuges efterfølgende. Diverse monteringsskruer, opklodsning og fugemasse medfølger ikke! Hvis man ikke har erfaring inden for området, anbefaler vi ikke selv at monterer.
Der medfølger ikke en montagevejledning, men vi står selvfølgelig gerne til rådighed, hvis der opstår tvivl.Ved fravælgelse af opmåling, er det på eget ansvar, hvis glasset ikke passer eller kan komme ind.

Ved levering og montering:
Prisen er lavet med forbehold for, at glasset kan komme forsvarligt ind og rundt.
Ved fravælgelse af opmåling, er det på eget ansvar, hvis glasset ikke passer eller kan komme ind og rundt. Hvis dette er tilfældet, så vil kunden selv skulle betale de ekstra omkostninger der kan forekomme.

Ved opmåling, levering og montering:
Prisen er lavet med forbehold for, at glasset kan komme forsvarligt ind og rundt. Samt kan der forekomme ændringer til prisen, hvis mål mm. afviger det oplyste efter opmålingen har fundet sted.

Leveringstid

Leveringstid ved AB fabrik eller levering:
Den forventede leveringstid er op til 3 – 5 uger fra den dag vi har de endelige mål og kan bestille. Ved alt med brand- og lydglas, samt andre specialopgaver kan der forekomme længere leveringstid end normalt.
Bekræftede leveringstider er med forbehold for eventuelle leveringssvigt fra vores underleverandører.

Leveringstid ved montage:
Den forventede leveringstid er op til 4 – 8 uger fra den dag vi har de endelige mål og kan bestille. Ved alt med brand- og lydglas, samt andre specialopgaver kan der forekomme længere leveringstid end normalt.
Bekræftede leveringstider er med forbehold for eventuelle leveringssvigt fra vores underleverandører.

Særlige forbehold for bruseløsninger

Det anbefales, at der monteres afstivning ved faste brusevægge, når vi kommer over de 1000 x 2000 mm.Eller hvis et lille sideglas skal holde en låge – Medmindre brusevæggene går til loft.

Særlige forbehold for glasværn

Hvis opgaven kræver smartlift eller kranarbejde, kræver det frie adgangsforhold til dette.Krantid faktureres særskilt til kostpris.

Særlige forbehold for større glasvægge

Til større indvendige glasløsninger kræver det, at det skal monteret på stueplan eller at der er elevator med god plads. Hvis dette ikke er tilfældet, skal det være muligt at vi kan krane glassene op. Derudover kræver det friadgangsveje med god plads til rullevogn, som kan fragte de store glasstykker.
Hvis opgaven kræver smartlift eller kranarbejde, kræver det frie adgangsforhold til dette.
Krantid faktureres særskilt til kostpris.